Tietoa meistä

Tervetuloa Animailiin!

Animailin valikoimasta löydät yli 60 erilaista kissan- ja koiranruokamerkkiä sekä tavallista että erityisruokavaliota noudattaville eläimille, ja noin 15 kissanhiekkamerkkiä sekä satoja erilaisia eläintarvikkeita. Laajennamme jatkuvasti valikoimaamme uusilla laadukkailla tuotteilla. Meiltä saat ruoat ja tarvikkeet myös pieneläimille, matelijoille, kaloille ja linnuille. Näiden eläinryhmien tuotevalikoima on tällä hetkellä rajoitettu, mutta työskentelemme parantaaksemme tarjontaa myös pieneläimille.

Tilaamasi tuotteet toimitetaan kotiovellesi 3–6 arkipäivän aikana (toimitus jopa maksutta riippuen tilauksen koosta).

Tavoitteenamme on helpottaa eläimen omistajan arkipäivää mahdollisimman monipuolisesti ja kattavasti. Arvomaailmamme näkyy kaikessa toiminnassamme:

Animail työskentelee päivittäin takaakseen asemansa tasa-arvoisena yrityksenä. Emme salli syrjintää missään muodossa, ja pidämme huolen että työntekijöillämme on tasavertaiset mahdollisuudet kehittyä. Vain taito ja motivaatio ovat rajoina sille mitä voidaan saavuttaa. Etenemismahdollisuudet yrityksessämme eivät riipu tekijöistä kuten sukupuoli, ikä, uskonto, tausta tai etnisyys. 

Huolenpito
Välitämme asiakkaistamme. Meillä on aina aikaa paneutua asiaasi ja pyrimme auttamaan sinua ja lemmikkiäsi parhaalla mahdollisella tavalla. 

Saatavuus

Haluamme tarjota toivomasi suosikkituotteet nopeasti ja helposti, suoraan kotiovelle toimitettuna.

Tieto ja asiantuntemus

Pyrimme jakamaan ja kartuttamaan kotieläimiä koskevaa osaamistamme ja asiantuntemustamme.

 

Asiakaspalvelu   Yritystietoa