Toimitusehdot

Kuljetusvaihtoehtomme

Animail kuljettaa tilauksesi kaikkialle Suomeen, riippumatta siitä asutko kaupungissa vai maalla.

Toimitusehdot

1. Tuotteet lähetetään 48h sisällä kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Pyhäpäivinä voi esiintyä mahdollisia viivästyksiä.

2. Toimitusaika on normaalisti 2-3 arkipäivää siitä hetkestä kun tuotteet ovat lähteneet varastoltamme.


Tiesithän, että kuljetamme tilauksesi kotiovellesi asti? Emme myöskään veloita asiakkaitamme tullimaksuista. 

 

Toimitusehdot Suomi

 

Postipaketti

Mikäli valitset ”Postipaketti” –toimitustavan, tilauksesi toimitetaan lähimpään postitoimipisteeseen tai postikonttoriin, josta voit hakea pakettisi henkilöllisyystodistusta vastaan.

Tärkeää huomioida:

Tässä kuljetusmuodossa tilauksen maksimipaino on 35 kiloa. Noutamattomasta paketista veloitamme 20 euroa. 

Kotipaketti kuittauksella

Mikäli valitset Kotipaketti kuittauksella –toimitustavan, saat tilauksesi toimitettavaksi ovellesi ennalta sovittuun aikaan. Saat puhelun ennen toimitusta, ja suoritat kuittauksen vastaanottaessasi paketin. 

  • Toimitus tapahtuu aikavälillä 17.00-21.00 maanantai-perjantai
  • Ilmoitetun vastaanottajan tulee myös tehdä kuittaus 

Kotipaketti kuittauksella

Kotipaketti kuittauksella –toimitustavan valitessasi saat tilauksesi toimitettavaksi ovellesi ennalta sovittuun aikaan. Saat puhelun ennen toimitusta, ja suoritat kuittauksen vastaanottaessasi paketin. 

Tilauksenteon jälkeen sinuun tullaan olemaan yhteydessä 3-5 arkipäivän sisällä, jolloin toimitusajankohdasta sovitaan. Toimitus tapahtuu tämän jälkeen sovittuna arkipäivänä klo 17.00-21.00 sisällä. Huomaathan, että toimitus ei välttämättä tapahdu 3-5 pvn sisällä, vaan tulet ensin saamaan yhteydenoton jossa sovitaan toimitusajasta tämän aikavälin sisällä. 

Huom! Toimituksen tarkan kellonajan määrittäminen ei ole mahdollista. Ilmoitetun vastaanottajan tulee myös toimia kuittaajana.

Tärkeää ottaa huomioon: 
Tässä kuljetusmuodossa tilauksen maksimipaino on 35 kiloa. Tämä kuljetusmuoto ei ole mahdollinen sinulle, joka alueella toimii maalaiskirjeenkantaja tai toimitusosoite on saaristossa, jonne ei pääse ajoteitse. Vastaanottamattomasta paketista veloitamme xx euroa.

Kartong

Katumisoikeus ja palautus

Katumisoikeus

Mikäli et ole tyytyväinen tilaukseen tai tuotteeseen, voit luonnollisesti lähettää sen takaisin. Palautuksen on tapahduttava 30 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautuskuljetuksesta veloitamme 11 euroa painosta riippumatta. Tulet tietysti saamaan takaisin koko tilauksen summan postikuluineen (mutta et palautusmaksua). Ole meihin yhteydessä mikäli haluat tehdä palautuksen, niin lähetämme sinulle palautustositteen. Kun haluat käyttää palauttamisoikeuttasi, olet tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@animail.fi 

Lue lisää palautuksesta ja ota yhteyttä!

Vahingoittunut tuote

Me olemme vastuussa tuotteen kunnosta aina siihen asti kun olet vastaanottanut tilauksesi. Noudatamme kuluttajasuojalain mukaista palautusoikeutta, joten olet tervetullut ottamaan yhteyden meihin mikäli tilaamasi tuote on vahingoittunut. Me emme tällöin veloita palautusmaksua. Ilmoituksen tulee tapahtua sopivan ajan sisällä tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen: asiakaspalvelu@animail.fi, ja ilmoituksen yhteydessä tulee olla kuva kyseisestä vahingoittuneesta tuotteesta. 

Lue lisää reklamaatiosta!

Päivitetty 12-06-2014 ©Animail.