Bozita Feline Large 10kg

Bozita Feline Large 10kg

Bozita-kuivaruoka suurikokoisille kissaroduille.

63,90 €
Varastossa

Bozita Feline Large on kasvaville kissoille soveltuva täydellinen ja tasapainotettu täysravinto. Sisältö ja nappulakoko sopivat erityisen hyvin suurikokoisille ja ruuan nopeasti ahmiville kissoille. Lisäksi ruoka sopii pitkäkarvaisille kissoille sekä yksilöille, joilla on herkkä iho ja turkki.

Omega-3- ja omega-6-rasvahappojen optimaalinen osuus edistää kissan ihon terveyttä ja turkin kuntoa. Tasapainoisesti lisätyt selluloosakuidut vähentävät karvapallojen riskiä. L-karnitiini on aminohappo, joka kuljettaa rasvahappoja soluihin, edistää aineenvaihduntaa ja tehostaa rasvan palamista. Glukosamiini ja kondroitiinisulfaatti edistävät nivelten liikkuvuutta ja MacroGard vahvistaa kissan omaa vastustuskykyä.


Sisällysluettelo
Kuivattu kananliha, vehnäjauho, maissijauhe, eläinrasva, pohjoismainen lohi (10 %), riisi, lihajauho, kanaliemi, kuivattu jäämerenkala, selluloosakuidut (4 %), maissigluteeni, kokomunajauho, melassihiiva, dikalsiumfosfaatti, juurikaskuitu, kaliumkloridi, hiiva (ß -1,3/1,6-glukaaneja 0,06 %), glukosamiini (0,05 %), L-karnitiini (0,005 %), kondroitiinisulfaatti (0,004 %).

Lisää tietoa
Käyttö Extra stora bitar, Ruokahalun lisääminen
Merkki Bozita
Raakaproteiini (%) 31,00
Raakarasva (%) 18,00
Puuvartiset kasvit (%) 3,70
Vesi (%) 10,00
Tuhka (%) 7,10
Kalsium (%) 1,10
Fosfori (%) 0,90

Asiakasarvostelut

Arvostelujen kirjoittaminen mahdollista vain rekisteröityneille käyttäjille. kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Sosiaalinen media

Taggaa kuvasi hashtagilla #animail #11652 sosiaalisessa mediassa