Four Friends Koira Senior 3kg

Four Friends Koira Senior 3kg

Senior on ruoka, joka soveltuu iäkkäälle koiralle, jonka energiantarve on vähentynyt. Sisältää erityisen ravintoainekoostumuksen, joka auttaa iäkästä koiraa pysymään pirteänä ja elinvoimaisena. Sisältää lisäksi glukosamiinia ja kondroitiinia sekä runsaasti antioksidantteja.

22,90 €
Varastossa

FourFriends-ruoka on valmistettu puhtaista raaka-aineista, eikä se sisällä keinotekoisia lisäaineita. Siinä ei myöskään ole tarpeettomia halpoja aineksia. Lisäksi ruoka sisältää hyvin tunnettua lääkekasvia aloe veraa, jota on käytetty jo satojen vuosien ajan maailman eri puolilla sen lääkinnällisten ja terveellisten vaikutusten ansiosta.

Senior on ruoka, joka soveltuu iäkkäälle koiralle, jonka energiantarve on vähentynyt. Sisältää erityisen ravintoainekoostumuksen, joka auttaa iäkästä koiraa pysymään pirteänä ja elinvoimaisena. Sisältää lisäksi glukosamiinia ja kondroitiinia sekä runsaasti antioksidantteja. Jauho sisältää vain lihan lihaksikkaita osia, jotka on kuivattu huolellisesti.

FourFriends sisältää runsaasti lihaa eikä siinä ole gluteenia.


Sisällysluettelo
Eläinperäiset tuotteet 36 % (kuivattu kana), riisi, kuivattu omena, peruna, hydrolysoitu kanaproteiini, kananrasva (säilöntäaineena on käytetty sekoitetta, joka sisältää toko-feroleja), panimohiiva, hydrolysoitu kananmaksa, lohiöljy, Aloe vera (1,5 g/kg), hydrolysoidut äyriäiset (glukosamiinin lähde 220 mg/kg), kondroitiinisulfaatti (120 mg/kg), mannaanioligosakkaridit (150 mg/kg), frukto-oligosakkaridit (100 mg/kg), yucca schidigera -uute (80 mg/kg).

Lisää tietoa
Expired product Kyllä
Merkki Four Friends
Valmistusmaa EU
Raakaproteiini (%) 25,00
Raakarasva (%) 12,00
Puuvartiset kasvit (%) 2,50
Vesi (%) 10,00
Tuhka (%) 6,00
Kalsium (%) 1,30
Fosfori (%) 1,00
Vitamiini A (IE/kg) 20 000,00
Vitamiini D (IE/kg) 2 000,00
Vitamiini E (mg/kg) 500,00
Kupari (mg/kg) 20,00
Seleeni (mg/kg) 0,20
Rauta (mg/kg) 72,00

Asiakasarvostelut

Arvostelujen kirjoittaminen mahdollista vain rekisteröityneille käyttäjille. kirjaudu sisään tai rekisteröidy